Lägg till en sagotavla när du bokar en fotografering. Oavsett vilken fotografering du bokar kan du lägga till en sagotavla. Sagotavlan levereras alltid tryckt och inramad samt digitalt.

Hur går det till?

Om du väljer att lägga till en sagotavla till din fotografering så kommer vi under er fotografering att ta vissa bilder där ni förslagsvis hoppar, sträcker ut era händer eller annat som kan användas för att skapa sagotavlan. När jag går igenom era foton kommer jag att välja ut den bild som fungerar bäst och skapa tavlan därefter. Ni kan komma med önskemål som att det ska se ut som att ni är i alperna, ett film tema, eller att ni har vingar. Bara fantasin sätter gränser. Tillsammans arbetar vi fram en idé att arbeta efter för att nå en slutprodukt helt unik för er.

Ni betalar inget extra för själva fotograferingen, bara för produkten vid bokning av valfri fotografering (Bröllop, familj, par, gravid).

Läs mer om vad en sagotavla innebär

boka nu

Får vi ha önskemål?

Självklart. Det är er tavla och om ni önskar att vissa element ingår i tavlan kommer jag att ta hänsyn till det. Det är viktigt att tavlan reprecenterar er. Om ni älskar fjärilar så lägger jag in det i er bild, har ni en tydlig vision från början arbetar vi efter den. Jag kan även lägga in en text eller ett citat. Kanske era vigsellöften? Dock måste jag få viss konstnärlig frihet för att kunna garantera kvalitén i tavlan.

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN

Tillexempel, Bröllop, gravidfotografering eller fotoförfrågan

Vilka ramar finns det?

Ni kan välja på svart, vit eller träfärgad inramning. Ni kan även välja att få tavlan som en canvas

Vilken storlek har tavlan?

Standardstorlek är 30 x 40 cm, ungefär lika stort som ett A3. Men det går att få andra storlekar också om så önskas.

Vad kostar det?

Priset för att lägga till en sagotavla är 1900 kr. Då ingår följande:

  • En helt unik tavla, skapad bara för er efter era önskamål
  • Levereras alltid tryckt på kvalitetspapper
  • Inramad (svart, vit eller träram) – Du väljer
  • 30 x 40 cm stor. (Möjlighet till andra storlekar om efterfrågas, då varierar priset)