Hej! Jag heter Fanny Widinghoff. Jag arbetar med att fånga ögonblick och föreviga dina minnen på bild. Det är helt fantastiskt! Jag är utbildad yrkesfotograf och har arbetat många år inom service och administration. Så när ni anlitar mig så vet ni att ni inte bara får ett estetiskt öga, det är ordning och reda på allt runt omkring också.

Förutom ett vackert resultat av vårat arbete tillsammans, så lägger jag stort fokus på servicen du får när du köper en tjänst av mig. Jag har själv höga krav när det kommer till service och förväntar mig att mina kunder känner likadant.

Du är i fokus, är min slogan och det gäller inte bara när du står framför kameran. Jag vill lära känna dig för att bättre förstå vad du vill ha och hur vi ska arbeta tillsammans. Det viktiga för mig är att du känner dig trygg innan, under och efter fotograferingen och är nöjd med resultatet.

Så vem är jag då? kort och gott en helt vanlig tvåbarnsmamma som bor söder om Stockholm. Älskar choklad och att få vara kreativ, är allergisk mot katter och livrädd för spindlar. Jag hoppas att vi får chansen att arbeta tillsammans, för det är så jag ser på saken. Som din fotograf är det viktigt att vi har ett samspel för att nå önskat resultat. Men oroa dig inte, jag tar hand om den biten.

Intressant läsning för dig:

Tillexempel, Bröllop, gravidfotografering eller fotoförfrågan