– Vad roligt att du har hittat hit!

Stort grattis till din graviditet! Och vad roligt att du hittade hit!

Jag älskar att fotografera gravida av många olika anledningar men framförallt för att jag vet hur mycket det betyder för den blivande mamman/föräldrarna. Alla gravida kvinnor förtjänar att bli bortskämda. Oavsett hur ens graviditet är, så är det en väldigt speciell tid i varje kvinnas liv och det är en ära att få föreviga den.

Kontakta mig för en gratis förutsättningslös konsultation

Superfin gravidfotografering

Gillar inte att stå framför kameran men kändes verkligen naturligt och bra med Fanny som fotograf. Jättegullig tjej som förstod vad för typ av bilder vi var intresserade av. Sen hade hon lite egna idéer om vad som var bra och det hjälpte mycket. Rekommenderar verkligen.

Bröllopsfotograf i stockholm
Läs vad fler av mina tidigare kunder har att berätta

Ett av flera femsjärniga omdömmen på Trustpilot

Hur går det till?

Börja med att skicka en bokningsförfrågan. Glöm inte att skriva ditt nummer så jag kan nå dig. Vi bokar två datum. Ett skarpt och ett säkerhetsdatum om vädret skulle svika oss. Det är viktigt att ljuset är bra och då är det bättre att boka om än att resultatet blir lidande. Vid bokningen går vi också igenom vad du önskar för bilder, förslag på fotoplats och om du önskar låna kläder eller boka styling.

Om du valt styling så kontaktar ja de makeup artister jag arbetar med för att stämma av att de är lediga ditt datum.

På fotograferingen har du möjlighet till flera ombyten om så önskas. Jag kommer guida dig igenom hela förloppet. Om det är kallt kommer jag att ta med varma filtar så att du kan värma dig.

Om du önskar fotografering i studio tillkommer studiokostnad.

GARDEROB

När du bokar en gravidfotografering får du låna upp till 3 plagg plus valfria assesoarer ur min kundgarderob

Boka en gratis konsultation

Ange det alternativ som intresserar dig mest

Varför ska ni välja mig?

Det som skiljer mig mest från andra fotografer är att din åsikt och dina önskemål står i fokus i mitt skapande. Det är dina bilder och din vision vi ska förverkliga. Jag är en utbildad fotograf som själv gått igenom två graviditeter, så jag har varit där du är nu. Därför förstår jag hur viktigt det är att du känner dig trygg, omhändertagen och att vi tar en paus när det behövs.

Jag har aldrig stått framför kameran och känner mig inte helt bekväm I min gravidkropp.

Det är okej, jag kommer göra allt jag kan för att få dig att må så bra och känna dig så bekväm som möjligt. Jag har själv gått igenom två tuffa graviditeter och förstår hur du känner. Det finns möjlighet att låna vackra gravidklänningar och för att ge din dag lite extra guldkant så kan du lägga till styling av hår och smink vid bokning. Under fotograferingen så dirigerar jag dig till naturliga och enkla positioner som får dig att se strålande ut.

När får jag bilderna?

När bilderna är klara att visas bokar vi in en bildvisning. Den kan ske personligen eller via videosamtal. Under bildvisningen tittar vi på era bilder och ni väljer ut de ni vill ha i lugn och ro. Vid detta tillfälle har alla bilder fått en redigering som matchar den vi har diskuterat i förväg. Ni kan hålla er till endast de bilder som ingår i paketet eller köpa till fler om så önskas.

Bilderna levereras sedan till er via ett privat webbgalleri där ni hittar bilderna högupplösta och kan hämta hem dem i lugn och ro. Om ni önskar kan ni alltid beställa tavor och album av era bilder.

Kan syskon och partner vara med också?

Självklart! Det är du som bestämmer vilken typ av bilder du önskar. Vi kan dela upp fotograferingen så att en del förslagsvis är med parner/barn och den andra bara med dig som är gravid.

Om barn ska vara med så bjuder vi in dem i början eller slutet av fotografering så att de inte hinner bli för trötta. Tips är att ta med något litet att äta så de håller humöret uppe. Det kan också vara bra att ha med någon som kan passa barnet medan du och din partner fotas så att ni kan slappna av framför kameran. Vi anpassar fotograferingen till barnets ålder.

När ska jag boka?

Det skadar aldrig att ha lång framförhållning. Vi bokar in fotograferingen när du är emellan vecka 27 till 35. Men alla är unika och ser olika ut. Upplever man att man har en stor mage eller kanske väntar tvillingar kan vi boka tidigare än vecka 27 och tvärtom.

Tips:

-Vid fotografering på vintern så är det bra att ha riktigt varma skor på sig så fryser du mindre i de tunna klänningarna. Skorna syns ändå inte, eller går att redigera bort. För fler tips om fotografering på vintern. Läs mitt blogginlägg om det här

-Glöm inte eventuella vigselringar! Många tar av dem då fingrarna sväller, men det kan vara kul att ha med dem på bilderna då händerna syns mycket.

-Var tydlig med hur du mår. Om du behöver vila, dricka eller äta så tar vi en paus för det. Oroa dig inte, du kommer få fantastiska bilder ändå.

BOKA GRATIS KONSULTATION

Tillexempel, Bröllop, gravidfotografering eller fotoförfrågan

RELATERADE ARTIKLAR:

SAGOTAVLA- VAD ÄR DET?

GRAVIDFOTOGRAFERING- HUR VÄLJER JAG FOTOGRAF