Porträtt för hem och företag

Vill du uppdatera med nya foton till fotoväggen hemma, eller behöver ditt företag nya porträtt på medarbetare? Jag möter era önskemål. Jag fotar hos er, ute eller i studio.

För priser till företag. Kontakta mig så får ni en offert.

KONTAKTA MIG

Tillexempel, Bröllop, gravidfotografering eller fotoförfrågan

Varför ska ni välja mig?

Jag är en people person som förstår värdet av service. Oavsett om du är en mamma som vill ha bilder på dina barn, eller ett stort företag. Ni betyder lika mycket för mig. Jag tror på handlingar mer än ord, att det lönar sig att vara transparant och ärlig. Jag vill förverkliga din vison. Vad vill du?

Kontakta mig så snackar vi över en kopp te (Jag dricker inte kaffe, men det är ok att du gör det)!

FÖRETAG

Behöver ni nya bilder till företaget?

Jag kan hjälpa er med allt från porträttbilder till hemsidan till företagsbranding.

Jag kommer till er och har all utrustning som behövs för profisonella bilder som lyfter ert företag. LÄS MER HÄR

FAMILJ & BARN

Bilder på familjen? Det ordnar vi!

Vi anpassar tid, plats och upplägg efter er familj och barnens ålder. Allt för att få de bilder som ni önskar.

Fotograferingen är leksam, lättsam och trygg. Ni väljer även bildstil efter er smak och stil.

STUIO

Professionella studiobilder efter era önskemål

Om man önskar ta sina bilder i studio så tillkommer en studioavgift.

Den baseras på hur länge vi behöver hyra studion, samt vart ni vill fotograferas. Det läggs på fakturan som självkostnadspris.

Då jag själv har barn vet jag hur dom fungerar, och hur ni föräldrar känner. Jag har lätt för att få kontakt med små barn och vet hur jag ska fånga deras uppmärksamhet.

/ Fanny Widinghoff

Fotografering med barn

När jag fotograferar barn så har jag barnen i fokus. Dom ska känna sig sedda, ha roligt och vara trygga. Jag älskar att fotografera barn av en enkel anledning; dom är 100% sig själva och det lyser igenom i bilderna. När vi har bokat in en fotografering där barn ska vara med så anpassar vi så mycket som möjligt efter barnen. Vilken ålder de är i och vad dom behöver för att hålla humöret uppe. Flera korta sessions är att föredra, speciellt om de är små då de ofta har svårt att hålla koncentrationen längre stunder, och blir trötta.

När vi bokar fotograferingen tar vi hänsyn till tider som passar barnet. Vi vill inte boka mitt i en sovstund eller annan tid när barnet kanske inte är på topp. Vi bestämmer en passande plats och pratar ihop oss om vilka bilder ni önskar och om ni har några särskilda önskemål.

Jag vill gärna få en känsla av vilka ni är innan fotograferingen så att bilderna blir mer personliga. När det är dags för fotografering så är det alltid en bra utgångspunkt att vi ska ha roligt. Jag vill fånga eran kärlek och glädje. Om ni är ovana att stå framför en kamera så vägleder jag er i positioner och vinklar som känns naturliga.

När får vi bilderna?

När bilderna är klara att visas bokar vi in en bildvisning. Den kan ske personligen eller via videosamtal. Under bildvisningen tittar vi på era bilder och ni väljer ut de ni vill ha i lugn och ro. Vid detta tillfälle har alla bilder genomgått en bildbehandling efter de önskemål ni gett. Ni kan hålla er till endast de bilder som ingår i paketet eller köpa till fler om så önskas.

Bilderna levereras sedan till er via ett privat webbgalleri där ni hittar bilderna högupplösta och kan hämta hem dem i lugn och ro. Ni kan även köpa till USB, tavla eller album.

Skicka din förfrågan:

Tillexempel, Bröllop, gravidfotografering eller fotoförfrågan
Fotograf i Stockholm
Barnfotograf
Familjefotograf