Jag bygger långa relationer med företag för att ge mina kunder det där lilla extra. Som kund hos mig ska man känna att man är ompysslad och får ett stort värde för pengarna. Att få ta del av exklusiva erbjudanden blir som en extra liten godispåse. Jag ingår bara samarbeten med företag som levererar på en hög nivå. Som ger sina kunder det där lilla extra och som jag känner att jag kan stå bakom. Ett samarbete med mig är alltid en tvåvägskommunikation. Det ska gynna alla inblandade så att vi kan lyfta och flyga tillsammans.

Är du ett företag som letar efter ett exklusivt samarbete, kontakta mig via taleandart@outlook.com


BRÖLLOPS ERBJUDANDEN


FLUFLU.SHOP

EN KÄRLEKSAGA TAR FORM

Som alla romantiker vet kan ingenting hindra kärleken från att ta form. Inte ens 40 mil i kalla mörka Januari. Efter en intensiv förälskelsefas i vackert och exklusivt skapade smycken, förevigade brudbuketter och bröllopsfotografier kom vi snart fram till att ett samarbete var oundvikligt. Fluflu.shop och FotoFanny passar som handen i handsken. Som ett av brudparen hos FotoFanny kan du nu skörda denna kärleksfrukt. Ange rabattkoden vid bokning för att bevara din bröllopsbukett, det ger dig 25% rabatt på bokningsavgiften + ett set med smycken med blommor från din bukett så att du alltid kan bära den med dig. Vi hoppas att vår kärlek smittar av sig hos er och ger er ett långt och lyckligt äktenskap.

/ Fanny & Monika


BRÖLLOPSDEKORATIONER.COM

GER ER DAG DET LILLA EXTRA

Det är ingen hemlighet att dekorationer ger er dag det där lilla extra. Hos bröllopsdekorationer.com hittar ni allting ni behöver, på ett ställe. Dessutom till rabatterat pris. Med min rabattkod får ni 15 % rabatt på hels sortimentet. Visst är det fantastiskt!