Tack för att du överväger mig som din fotograf.

Stort grattis till bröllopet! När man planerar ett bröllop är det mycket att tänka på, allt ska bli perfekt och inte minst bilderna som man kommer att se tillbaka på i många år framöver. När ni bokar mig som er bröllopsfotograf kommer jag att sätta er upplevelse så väl som era bilder i fokus. För mig är resan lika viktig som resultatet och jag vill att ni ska känna er trygga hela vägen. Fotograf Stockholm Fotograf Nynäshamn

Kontakta mig för en gratis förutsättningslös konsultation! Stockholm, nynäshamn, västerås, uppsala

Fantastiska bröllopsbilder!

Vi anlitade Fanny för bröllopsfotografering 10 timmar. Fenomenal förmåga att få oss att känna oss avslappnade framför kameran trots att ingen av oss gillar att fotograferas. Hon fångade både oss och våra gäster mitt i festen och i glädjen och i känslorna, varje bild är levande och varm. Inga styltiga porträttfotografier. Utöver att bilderna blev så fantastiska så funkade all logistik utmärkt: god kommunikation kring bokning, smidigt vid kontraktskrivning, tydlig och noggrann i alla avseenden. Rekommenderar varmt!

Bröllopsfotograf i stockholm
Läs vad fler av mina tidigare kunder har att berätta
Ett av flera femsjärniga omdömmen på Trustpilot

Hur går det till?

Börja med att skicka en förfrågan med datum till Taleandart@outlook.com eller använd kontaktformuläret. Efter att jag har bekräftat att datumet är ledigt bokar vi in en gratis konsultation. Om allt känns glasklart går vi vidare med att kontrakt och bokar in ett fysiskt planeringsmötet. Då går vi igenom hur er dag kommer att se ut. Oavsett vilket paket ni väljer vill jag lära känna er för att kunna ge er en så bra upplevelse som möjligt och så klart vackra bilder. Efter mötet går vi ut för att fotografera era förlovningsbilder. I alla mina bröllopspaket ingår en förlovningsfotografering. Det gör vi för att ni ska vänja er lite vid kameran och får en bild av hur det kommer att vara och kännas på den stora dagen. Bilderna kan ni med fördel använda i inbjudningskorten, på bröllopshemsida mm.

Vid bokning betalas en bokningsavgift på 1000 kr av paketpriset. Se alla paket HÄR

Boka en gratis konsultation

Vad vill du ha för bilder? Ju mer du berättar ju mer förberedd är jag inför ditt kostnadsfria och förutsättningslösa samtal

– VARFÖR SKA NI VÄLJA MIG?

Det är mycket att tänka på när man ska boka sin fotograf. Det finns många fotografer med olika bildstilar och i olika prisklasser. Så varför ska ni välja just mig? Detta är min chans att försöka övertyga dig och förhoppningsvis även svara på några av dina frågor.

LÄS MER HÄR

Förlovningsfotografering – vad är det?

När du bokar mig ingår det alltid en förlovningsfotografering. Förlovningsfotograferingen sker i samband med planeringsmötet då vi går igenom alla detaljer för er dag. Vi får chansen att lära känna varandra lite bättre så att ni är helt trygga med mig inför bröllopet. Under fotograferingen får ni öva på att stå framför kameran och möjlighet att berätta vad ni är bekväma med. Hur många foton som ingår beror på vilket paket du bokat. Men du kan självklart lägga till fler. Bilderna väljs ut av mig och redigeras så som jag tänker att era bröllopsbilder ska redigeras. Här har ni alltså chansen att påverka och komma med önskemål. Förlovningsfotograferingen är väldigt uppskattad och bilderna används med fördel på era inbjudningskort eller till er bröllopshemsida.

Klicka här, exempelbilder

Vi är inte vana att stå framför kameran

Oroa er inte! Jag kommer göra allt jag kan för att ni ska känna er så bekväma som möjligt. Jag kommer att hjälpa er att hitta rätt positioner som inte känns onaturliga och är anpassade efter er. Innan vi ses för förlovningsfotograferingen kommer ni att få svara på ett formulär om vad ni gillar och är bekväma med. Så jag lovar, inga obehagliga överraskningar. Om ni har valt något av de större paketen då jag är med er hela eller större delen av dagen så kommer ni vänja er vid mig och kameran fortare än ni tror.

Ni väljer bildstil

Som en extra service till mina brudpar så får ni vara med och bestämma vilken bildstil ni vill ha på era bröllopsbilder. Under planeringsmötet i samband med förlovningsfotograferingen pratar vi om olika stilar och vad ni föredrar. Utifrån den informationen redigerar jag era förlovningsbilder. Ni får sedan godkänna redigeringen på förlovningsbilderna inför era bröllopsbilder. På så sätt får ni extra trygghet och kontroll över era bilder och produkter.

Ladda ned gratis pdf

Med förslag på olika bildstilar ni kan välja på till ert bröllop.

VART SKA NI GIFTA ER?

Jag fotograferar bröllop i hela sverige och även utomlands om ni önskar det. Jag utgår ifrån Stockholm. Vid bröllop på över 1,5 – 2 timmar bort kan övernattning bli aktuell. Lite beroende på hur många timmar ni vill få fotograferade. Inom Stockholms län ingår alltid resekostnad.

”Ska ni gifta er utomlands? Jag hjälper er”

– Vad händer efter bröllopet?

När bilderna är klara kommer ni att få ta del av dem, här kan ni själva välja om ni endast vill ha dem via ert personliga bildgalleri. Eller om ni vill köpa till produkter så som album, förstoring, usb och sagotavla. USB ingår i de större paketen. Om man väljer silver, guld eller diamant paketet så ingår alla bra bilder från er dag. Minst 50 bilder/timmen räknar jag med. Bilderna levereras alltid till er via ett privat webbgalleri där ni hittar bilderna högupplösta och kan hämta hem dem i lugn och ro. Det är även där ni kommer att hitta bilderna från förlovningsfotograferingen, så ni kommer att vara bekanta med webbalbumet redan innan bröllopet. När bilderna laddats upp i albumet har ni fri nedladdning av era bilder i högupplöst format i minst 3 månader.

GRATIS KONSULTATION

Mötet sker på telefon och är helt förutsättningslöst.

Svarar alltid inom 12 h. Kika i skräpposten om svaret uteblir

Vad vill du ha för bilder? Ju mer du berättar ju mer förberedd är jag inför ditt kostnadsfria och förutsättningslösa samtal

LÄGG TILL ETT VACKERT ALBUM

Spara alla bilder från ert bröllop i ett vackert album ni kan ha som coffee table book. Eller varför inte hänga upp de största ögonblicken på väggen?

Ladda ned produktblad:


BOKA MIG SOM DIN FOTOGRAF OCH FÅ RABATT HOS FLUFLU.SHOP

Monika, grundare och ägare av Fluflu.shop skapar handgjorda smycken och gjuter in din bröllopsbukett så att du kan spara den för evigt. När du bokar mig som din fotograf under 2023 så får du förmånliga rabatter när du förevigar din bukett. Du får inte bara 25% rabatt på bokningsvagiften hos fluflu.shop. Du får även en set unika smycken med blommor från buketten. Visst är det fantastiskt?