gravidfotograferig

Vilken är din favorit?

Välkommen till min värld av vackra klänningar och drömmiga photo sessions. Hos många fotografer får man låna klänning när man bokar en gravidfotografering. Det gäller även hos mig. Mina klänningar passar gravida i alla storlekar men många av dem kan även bäras av icke gravida vid till exempel förlovningsfotograferingar. Det fiffga vid en fotografering är att klänningen inte behöver sitta perfect. Är den lite stor så använder vi klämmor och nålar för att få en bättre passform. Är den lite liten så behöver man inte dra igen dragkedjor och knappar. Oavsett går det ändå att få fantastiska bilder och det är ju det som är syftet här. Min modell Jossan har som gravid storlek medium/ M.

Fotograf Nynäshamn Fotograf Stockholm

Rött är mer än sött

Jag har två röda klänningar i min garderob. Båda är otroligt smickrande för att framhäva en växande mage. Rött är även en fantastisk färg som framhäver modellen. Ska du fotas utomhus under den kallare tiden på året är det en färg som skapar kontast. Effecten är häpnandsveckande.

Denna röda klänning med släp och lång ärm är min mest populära vinterklänning. Den har en knut ovan magen som hjälper till att framhäva figuren. Den har ett skönt stretchigt tyg som är bekvämt att bära.

Storlek: XL

Den röda sammetsklänningen framhäver varje kurva. Den är i ett mjukt och stretchigt material som sitter skönt trotts att den sitter tajt. Vill du framhäva din gravidkropp så är detta en klänning som kommer få dig att poppa!

Storlek: S

Romantik och midsommardrömmar

Dessa två klänningar ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Den rosa då det var den första klänningen jag inskaffade till min kundgarderob. Och den vita då den är så vacker och fotogenisk.

Denna rosa tylldröm är otroligt smickrande. Den både framhäver och döljer. Den har palietter över brösten som glittrar när solen faller på. En stretchig underklänning och mjukt drömmigt tyll som pricken över i.

Storlek: L

De romantiska detaljerna på den här klänningen gör den till en riktig försommardröm. Jag ser blomsterängar och picknick under en vacker ek framför mig. Den är väldigt lätt och skir och bekväm för modellen att bära. Tyget flyger lätt i vinden och faller snyggt vilket skapar vackra bilder

Storlek: XL

Grande gray finale!

Denna grå sprakande och glittrande klänning kommer definitivt med en wow faktor. Vill du ha en klänning till din gravidfotografering som verkligen visar upp vilken queen du är. Då har du hittat rätt. Den har en stor tyllkjol som är formbar så att man kan framhäva magen fint. Hela klänningen är extra allt på ett smakfullt och klassiskt vis.

Storlek: L

Hur går en fotografering till?

Du börjar med att kontakta mig för en kostnadsfri konsultation. Då hörs vi på telefon, går igenom vad ni vill ha för bilder och när det passar. När vi bokat datum så får ni ett kontrakt och faktura på bokningsavgiften.

När datumet närmar sig så stämmer vi av vilka kläder som ska lånas, vilken rekvistia och om det inte redan är bestämt, vilken plats vi ska fota på.

Under fotograferingen har jag med mig filtar för att skyla dig med om du ska byta om, och att värma dig med om det är kallt. Ses vi på en kall dag har jag med varm dryck. Vi fotar i din takt. Om du är gravid får du vila med jämna mellanrum. Är barn med anpassar vi fotograferingen efter dem. Jag försöker vara lyhörd för vad du och andra som står framför kameran behöver. Jag hjälper och guidar er för att vi ska få avslappnade vackra bilder.

Efter fotograferingen bokar vi in en bildvisning då du får bestämma vilka foton du faktiskt vill köpa.

BOKA FOTOGRAFERING

Kostnadsfri konsultation

Ange det alternativ som intresserar dig mest

Vad kan man låna?

Jag har just nu 11 olika klänningar i min garderob. Utöver det finns sjalar, tyll, hattar, kronor och annan rekvisita vi kan använda oss av. När du bokar så går vi igenom vad vi ska ha med för rekvisita till fotograferingen.

När man bokar en gravidfotografering hinner vi med upp till 3 ombyten. Om man vill låna klänningar till andra fotograferingar så går det också bra.

Relaterade artiklar: