Varför ska ni välja mig som bröllopsfotograf?

SERVICE, TRYGGHET & VACKRA BILDER

Det är mycket att tänka på när man ska boka sin bröllopsfotograf. Det finns många fotografer med olika bildstilar och i olika prisklasser. Så varför ska ni välja just mig? Detta är min chans att försöka övertyga dig och förhoppningsvis även svara på några av dina frågor. Jag heter Fanny S. Widinghoff och är utbildad fotograf. Att fotografera bröllop är bland det bästa jag vet. Jag hoppas vi får möjligheten att prata om ert bröllop och hur jag kan hjälpa er.

Jag samarbetar med ett gäng fantastiska kreatörer inom bröllopsbranshen. Vill ni anlita en bröllopskonstnär, gjuta in brudbuketten eller anlita en MUA?

LÄS MER HÄR

Innan jag försöker sälja in mig så vill jag fråga dig. Vad vill du ha?

Några saker att fundera på är: Vad förväntar du dig av fotografen? Hur länge vill du att fotografen är med? Vilken budget har du? Vilka bilder är viktigast? Ja listan kan göras lång. Det jag brukar börja med när jag pratar med ett nytt bröllopspar är att fråga dig just dessa frågor innan jag berättar hur jag kan hjälpa er.

Jag erbjuder något jag kallar för full service. Det betyder att jag står till ert förfogande från att ni bokat tills att era bilder är levererade. Jag är noga med att ni ska känna er fullständigt trygga, ha all information ni kan tänkas behöva och känna full tillit till att jag kommer leverera det vi har kommit överens om. Jag svarar så snart jag kan när ni kontaktar mig och kommer förutom att vara er fotograf att fungera som ett extra stöd under eran dag.

Som fotograf har jag en unik plats på bröllop. Något som jag tar på största allvar. Beroende på vilket paket jag bokas på så får jag följa brudparet nära under större delen av dagen. Även när er toastmadam eller bestman inte är i närheten. Därför har jag alltid med mig näsdukar, paraply och massor av pepp och stöd om det behövs. En hel del annat smått och gott ligger också i min kameraväska. Som klubbor till svårflirtade barn till exempel. Man vet aldrig vad som kan hända och jag försöker vara beredd på allt. Mitt mål är att jag ska kännas som en i ert brudfölje som ni är fullständigt bekväma med oavsett hur vana ni är att bli fotade.

Innan ert bröllop bokar vi in en förlovningsfotografering och planeringsmöte. Då träffas vi och går igenom hela er bröllopsdag så långt som ni har kommit i planeringen då. Vad ni vill ha för bilder vid de olika delarna, och vilka ögonblick som är viktiga att inte missa. Vi går också igenom det formulär ni har fått skickade till er på mejl innan. Vi tittar på vilken redigeringsstil som är ni och bestämmer hur bilderan ska se ut. Samt tittar på olika fotoprodukter ni kan beställa. Sedan fotar vi i ca 30 minuter. Då har vi möjlighet att öva på positioner ni föredrar och som vi kan använda oss av på bröllopsdagen. Framförallt kommer ni känna er mer bekväma framför kameran och mer förberedda inför de kanske viktigaste bilderna i era liv. Vi får också möjlighet att lära känna varandra så att ni är fullständigt trygga med mig när klockorna slår.

Jag har ett fantastiskt nätverk av andra fotografer. Om jag skulle få förhinder så kommer jag med så lång framförhållning som möjligt att meddela det. Samt ta kontakt med de fotografer jag tror kan passa er som eventuellt kan fota ert bröllop istället för mig. Jag kan inte lova att de inte redan är bokade, och det kommer vara ert ansvar att boka en ny fotograf. Men jag gör allt som står i min makt för att hjälpa er, och mitt nätverk är en extra trygghet.

Det bästa av situationen. Jag har paraply och har fotat i spöregn förut. Det blir ofta väldigt vackra bilder. Om himlen öppnar sig kanske vi kan fota under tak, inomhus eller kasta om lite i schemat så att vi kan gå ut när det är lite upphåll. Det löser sig alltid. Mulet väder ger dessutom väldigt vackert ljus.

Det är en helt unik tavla som ni kan köpa till ert paket. Jag skapar den utifrån era önskemål. Tänk er att ni dansar på moln med en vacker men diskret solnedgång i bakgrunden. Eller förverkliga era Harry Potter drömmar som Anna & Alex. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Förlovningsfotografering
Vad vill du ha för bilder? Ju mer du berättar ju mer förberedd är jag inför ditt kostnadsfria och förutsättningslösa samtal
  • För att ni vill ha en fotograf som bryr sig, och ger full service. Som ni kan lita på, och som får er att känna er bekväma.
  • Ni får mycket till ett väldigt bra pris. För att se vad som ingår i de olika paketen klicka här
  • Ni kan lägga till extra produkter som bland annat Sagotavla, Album, Prints och USB
  • Det ingår alltid en provfotografering/ förlovningsfotografering
  • Jag samarbetar med attraktiva leverantörer som ger er fantastiska erbjudanden och rabatter Klicka här
  • Att jag har en utbildning som fotograf och goda omdömen på Trust Pilot ger er en kvalitetsstämpel att lita på.