Varför ska ni välja mig som bröllopsfotograf?

Det är mycket att tänka på när man ska boka sin bröllops fotograf. Det finns många fotografer med olika bildstilar och i olika prisklasser. Så varför ska ni välja just mig? Detta är min chans att försöka övertyga dig och förhoppningsvis även svara på några av dina frågor.

Sagotavla

Innan jag försöker sälja in mig så vill jag fråga dig. Vad vill du ha? Några saker att fundera på är: Vad förväntar du dig av fotografen? Hur länge vill du att fotografen är med? Vilken budget har du? Vilka bilder är viktigast? Ja listan kan göras lång. Det jag brukar börja med när jag pratar med ett nytt bröllopspar är att berätta hur jag arbetar och vad man kan förvänta sig av mig.

Hur arbetar jag? Jag erbjuder något jag kallar för full service. Det betyder att jag står till ert förfogande från att ni bokat tills att era bilder är levererade. Jag är noga med att ni ska känna er fullständigt trygga, ha all information ni kan tänkas behöva och känna full tillit till att jag kommer leverera det vi har kommit överens om. Jag svarar så snart jag kan när ni kontaktar mig och kommer förutom att vara er fotograf att fungera som ett extra stöd under eran dag.

Som fotograf har jag en unik plats på bröllop. Något som jag tar på största allvar. Beroende på vilket paket jag bokas på så får jag följa brudparet nära under större delen av dagen. Även när er toastmadam eller bestman inte är i närheten. Därför har jag alltid med mig näsdukar, paraply och massor av pepp och stöd om det behövs. En hel del annat smått och gott ligger också i min kameraväska. Som klubbor till svårflirtade barn till exempel. Man vet aldrig vad som kan hända och jag försöker vara beredd på allt.

Innan ert bröllop bokar vi in en provfotografering, eller förlovningsfotografering som det också kallas. Visst låter det romantiskt? Då träffas vi och går igenom hela er bröllopsdag och alla momenten. Vad ni vill ha för bilder vid de olika delarna och vilka ögonblick som är viktiga att inte missa. Vi går också igenom det formulär ni har fått skickade till er på mejl innan. Sedan fotar vi i ca 30 minuter. Då har vi möjlighet att öva på positioner ni föredrar. och som vi kan använda oss av på bröllopsdagen. Framförallt kommer ni känna er mer bekväma framför kameran och mer förberedda inför de kanske viktigaste bilderna i ert liv. Vi får också möjlighet att lära känna varandra så att ni är fullständigt trygga med mig när klockorna slår.

Vad händer om jag blir sjuk? Jag har ett fantastiskt nätverk av andra fotografer. Om jag skulle få förhinder så kommer jag med så lång framförhållning som möjligt att meddela det. Samt ta kontakt med de fotografer jag tror kan passa er som eventuellt kan fota ert bröllop istället för mig. Jag kan inte lova att de inte redan är bokade, och det kommer vara ert ansvar att boka en ny fotograf. Men jag gör allt som står i min makt för att hjälpa er, och mitt nätverk är en extra trygghet.

Vad är en sagotavla? Det är en helt unik tavla som ni kan köpa till ert paket. Jag skapar den utifrån era önskemål. Tänk er att ni dansar på moln med en vacker men diskret solnedgång i bakgrunden. Kanske i samma färger som eran tapet i vardagsrummet? Det är bara fantasin som sätter gränser.

Vad gör vi om det regnar? Det bästa av situationen. Jag har paraply och har fotat i spöregn förut. Det blir ofta väldigt vackra bilder. Om himlen öppnar sig kanske vi kan fota under tak, inomhus eller kasta om lite i schemat så att vi kan gå ut när det är lite upphåll. Det löser sig alltid.

SPARA DIN BUKETT

-Njut av den varje dag LÄS MER HÄR

HUR VÄLJER JAG FOTOGRAF

-Och vilka frågor ska jag ställa? LÄS MER HÄR

 • Full Service
 • Provfotografering
 • Utbildad Fotograf
 • Prisvärd
 • Sagotavla
 • Pålitlig
 • Tryggt nätverk vid sjukdom
 • Rabatt och erbjudande för att spara din bukett
 • Bra omdömmen
Förlovningsfotografering
Vad vill du ha för bilder? Ju mer du berättar ju mer förberedd är jag inför ditt kostnadsfria och förutsättningslösa samtal

SÅ VARFÖR SKA NI VÄLJA MIG?

 • För att ni vill ha en fotograf som bryr sig, och ger full service. Som ni kan lita på, och som får er att känna er bekväma.
 • Ni får mycket till ett väldigt bra pris. För att se vad som ingår i de olika paketen klicka här
 • Ni kan lägga till extra produkter som bland annat Sagotavla, Album, Prints och USB
 • Det ingår alltid en provfotografering/ förlovningsfotografering
 • Jag samarbetar med attraktiva leverantörer som ger er fantastiska erbjudanden och rabatter
 • Att jag har en utbildning som fotograf och goda omdömen på Trust Pilot ger er en kvalitetsstämpel att lita på.