Man ångrar inte en fotografering

Man brukar säga att en bra fotografering är den som blir av. Och det ligger något i det. Det är väldigt lätt att skriva upp den där gravid fotograferingen, nyfödd fotograferingen eller familjebilderna på att göra listan. Men så rinner tiden mellan ens fingrar och plötsligt är tiden förbi och det är för sent att föreviga den vackra gravid kroppen i en drömmig klänning i en solnedgång. Trotts att man lovat sig själv att ”den dag jag är gravis ska jag göra en sån fotografering”. Vet ni, jag tycker verkligen att man ska ta tag i den där att göra listan. Så jag tänkte hjälpa er lite på traven.

Här kommer 5 anledningar till att boka din fotografering redan idag:

1- Den speciella tiden som du vill föreviga varar inte för alltid, du kanske bara har en chans som du kommer ångra om du missar.

2- När du bokar en fotografering bokar du även en upplevelse, en lyxig mysig dag du kommer minnas länge.

3- En fotografering är en investering som varar livet ut. Tänk att du sitter på din balkong på ålderns höst och tittar på de otroliga bröllops fotografierna där man verkligen ser hur kära ni var.

4 – Du förtjänar att känna dig vacker! oavsett om du är bekväm framför en kamera eller ej så kommer jag att göra allt för att du ska känna dig otroligt drömmig. Och det kommer du göra.

5 – Ta tag i det, så slipper du ångesten över att det aldrig blir av. Det kommer vara värt det. jag lovar!

Häng med på min resa på Instagram