Vårkampanj!!

För att fira att våren är här kommer jag att under april månad ha en kampanj för alla er där ute som längtar efter att ta de där bilderna ni tänkt på så länge. Ibland behöver man en spark i baken för att ta sig för något och ibland ett riktigt bra erbjudande!

För ett tag sedan hade jag en fotografering med vackra Emilia och hennes familj. Ni kan se några av bilderna här. De finns även på instagram. Det var en väldigt vacker och harmonisk stund. Solen värmde, så i bara tunna klänningar stod hon barfota i kvällssolen med isen bakom sig. En otrolig kontrast och fantastiskt vackert. Vi fick också några riktigt romantiska bilder på Emilia och hennes sambo Jimmy medans deras lilla busfrö lekte runt mina fötter. Jag kunde såklart inte låta bli att fotografera det honom också.

Nu håller visserligen isen på att smälta, men jag ser fram emot att fotografera vid sjöar och hav i sommar när vattnet står stilla och speglar sin omgivning på ett sånt där magiskt vis. Eller varför inte fotgrafera dina barn under blommande körsbärsträd?

Visst blir man inspirerad av allt man kan göra? Så kampanjen då, jo just nu så får du hela 5 extra bilder men full bildbehandling oavsett vilket paket du väljer. Värdet per bild är 500 kr. Alltså är erbjudandet värt hela 2500 kr! Inte illa.

Skicka iväg ett mejl på Taleandart@outlook.com med din förfrågan. Alternativt kan du kontakta mig via messenger på facebook där ni också hittar kampanjen.

Jag ser fram emot att höra ifrån er. Puss och kram!