Att starta upp företag när man är föräldraledig

Hej.

Att starta upp ett företag just nu med rådande världssituation och samtidigt som man är föräldraledig. Ja vad är mina tankar kring det.. det är inte lätt. Jag har ingen aning om hur världssituationen kommer åverka oss i Sverige och framförallt ekonomin på kortare sikt. Det kanske är super dumt att satsa fullt ut på detta nu? Jag har ingen aning.

Samtiigt finns inte riktigt tiden för allt jag behöver göra för att kunna satsa fullt ut. Min son på 9 månader är minst sagt en aktiv liten kille. Har jag tur hinner jag sitta i 20 min om han mot all förmodan sover själv ett tag. Denna vecka har jag dessutom haft storasyster hemma från förskolan. Först för att det gick magsjuka och sen när hon väl skulle gå i slutet av veckan hade hon blivit förkyld. vad är oddsen?

Bild från min och Emelies senaste fotografering

Men på fotosidan har jag två roliga projekt på gång. Förhoppningsvis kan vi plåta en gravidfotografering imorgon om min fina modell Emelie och hennes familj är friska imorgon. Och så ska jag och sonen stå modeller för en ny fotografkotakt lite längre fram i Mars. Det ska bli väldigt spännande <3 Glöm inte att följa mig på instagram för att se vad som händer 😀 #photoby_foto_fanny https://www.instagram.com/photoby_foto_fanny/

puss och kram/ Fanny